Απίθανα πράγματα συνέβησαν στο Παμεπλοποννησιακό στάδιο, όπου μία διμοιρία των ΜΑΤ μπήκε και πέταξε δακρυγόνα σε μία εξέδρα γεμάτη κόσμο του Ολυμπιακού, επειδή τσακώθηκαν δύο νεαροί.

Για τα όσα έγιναν από την αστυνομία τοποθετήθηκε ο Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος όπως χαρακτηριστικά ανέφερε τόνισε ότι αν οι αναμετρήσεις κρίνονται από την αστυνομία ο Ολυμπιακός είναι καταδικασμένος.

Αναλυτικά τόνισε:

«Είδαμε μία διμοιρία των ΜΑΤ να μπαίνει μέσα στον κόσμο όπου είναι 2000 κόσμος, οικογένειες, παιδιά και αποτελείται κατά 90% από ανθρώπους που είναι από την Πάτρα και όχι από την Αθήνα και ήρθε μία διμοιρία μέσα στον κόσμο από την Αθήνα απ' ότι μαθαίνω τώρα και έριξε χημικά επειδή τσακωνόντουσαν δύο 15χρονα!

Αν φτάσουμε σε σημείο οι διοργανώσεις το πρωτάθλημα και το Κύπελλο να κρίνονται από την αστυνομία και τη συμπεριφορά της είμαστε καταδικασμένοι, εμείς ειδικά είμαστε καταδικασμένοι. Τώρα ας το κρίνει ο κόσμος τι λογική έχει να μπει μία διμοιρία ΜΑΤ επειδή τσακώνονται δύο άτομα σε μία εξέδρα γεμάτη κόσμο να πετάει δακρυγόνα».