Οι δύο νεαροί άσοι έθεσαν ως στόχο την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και την είσοδο στην πεντάδα, ενώ αμφότεροι κάνουν όνειρα για το μέλλον τους στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Μπουζούκης είπε στην κάμερα του ΟΠΑΠ:

Γνωρίζαμε από την αρχή πως έχουμε καλή ομάδα. Δουλέψαμε πολύ σκληρά στην προετοιμασία όλοι μαζί. Είμαστε μια οικογένεια. Στόχος μας είναι η πεντάδα. Να καταφέρουμε να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που πρέπει, δηλαδή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.  Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια ομάδα, θέλω να καθιερωθώ εδώ για αρκετά χρόνια και να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό όπως με έχει βοηθήσει και αυτός».

Από την πλευρά του, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης υπογράμμισε:

Αυτή η ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά με έναν πολύ καλό προπονητή, με ένα team με ανθρώπους που μας βοηθούν στην καθημερινότητα και ο καθένας δουλεύει για τον εαυτό του και την ομάδα. Περάσαμε από κάποιες ιώσεις πολλοί παίκτες. Αυτό ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για το οποίο μείναμε πίσω. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να δουλέψουμε σκληρά για να φτάσουμε να παίζουμε το ίδιο ποδόσφαιρο. Στόχος μου είναι να παίζω στον Παναθηναϊκό, να κατακτήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους και φυσικά η Εθνική ομάδα».