Η Μαρία Σάκκαρη κέρδισε με 6-0, 6-1 την Άννα Τατισβίλι και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Roland Garros.

Σε ... περίπατο εξελίχθηκε για τη Μαρία Σάκκαρη η πρεμιέρα της στο φετινό Roland Garros. Η Ελληνίδα τενίστρια "διέλυσε" σε 55' με 6-0, 6-1 την Άννα Τατισβίλι και προκρίθηκε στον 2ο γύρο εκεί όπου θα παίξει με την νικήτρια του αγώνα Ριμπάκινα-Σινιάκοβα που είναι σε εξέλιξη.

Η Σάκκαρη δεν συνάντησε καμία αντίσταση από την Αμερικανίδα (καταγωγή από την Γεωργία) η οποία είχε παραπανίσια κιλά και ήταν συνολικά ανέτοιμη να την παρακολουθήσει. Η υπεροχή της Ελληνίδας ήταν ξεκάθαρη. Η Σάκκαρη είχε 9 άσους και η αντίπαλος της δεν πέτυχε άσο! Επιπλέον είχε υπέρ της 26-2 winners και 20-17 αβίαστα.

Μηδέν στο 1ο σετ! 

Από το 1ο σετ η Μαρία Σάκκαρη έδειξε πως θα είναι το απόλυτο "αφεντικό" στο παιχνίδι.  Η Μαρία σε 27' κέρδισε το σετ έχοντας 13-0 winners και 11-9 αβίαστα λάθη.  Στο 2ο γκέιμ έκανε μπρέικ το οποίο πέτυχε ξανά και στο 4-0 και έτσι έφτασε πολύ εύκολα στο 6-0!

Η Τατισβίλι ξεκίνησε με μπρέικ στο 2ο σετ και πήρε το πρώτο της γκέιμ στο παιχνίδι. Ξεκίνημα με μπρέικ αλλά... περίπατος. Η Σάκκαρη όμως "απαντά" με μπρέικ (1-1) και φτάνει στο 2-1 και στο 3-1 με "όπλο" τα σεβίς της.  Η Ελληνίδα κάνει... πάρτι και με συνεχόμενους άσους (έφτασε τους 6) κάνει το 4-1.  Στο 7ο γκέιμ η Σάκκαρη "σβήνει" το μπρέικ ποιντ της αντιπάλου της και φτάνει στο 6-1 και στο 2-0 σετ.