Ο Κώστας Τσιμίκας, μιλώντας στην κάμερα του Ολυμπιακού μετά το φιλικό με το Αμβούργο υποστήριξε πως οι "ερυθρόλευκοι" δούλεψαν αρκετά σκληρά σε αυτές τις τρεις πρώτες εβδομάδες προετοιμασίας τους. (VIDEO)

Ο Κώστας Τσιμίκας αγωνίστηκε βασικός στο φιλικό με το Αμβούργο που έληξε ισόπαλο 1-1 και μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην κάμερα του Ολυμπιακού για την έως τώρα πορεία της προετοιμασίας.

Ο διεθνής μπακ τόνισε πως η ομάδα θα είναι πανέτοιμη για τις επίσημες υποχρεώσεις της:

"Ήμασταν καλοί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και κάναμε ό,τι μας ζήτησε ο προπονητής. Είχαμε ένα πλάνο το δείξαμε μέσα στο γήπεδο. Θέλαμε τη νίκη στο τελευταίο λεπτό μας τα χάλασε, αλλά πιστεύω ότι είμαστε σε καλό στάδιο και τελειώσαμε την προετοιμασία εδώ πολύ καλά.

Αυτές οι τρεις εβδομάδες πέρασαν με αρκετή δουλειά και τα δώσαμε όλα για το φιλικό που έρχεται με τη Νότιγχαμ στο Καραϊσκάκη. Έτσι ώστε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται για το ευρωπαϊκό μας ματς.

Ήταν δύσκολη η προετοιμασία, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο όπως τον περιμένουμε σε κάθε αγώνα. Εμείς από τη μεριά μας θα δώσουμε τα πάντα και θα ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι".