Η οικογένεια Σαββίδη δίνει ξανά τη λύση και βάζει πλάτη στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ, ένα βήμα πριν την καταστροφή! Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Σαββίδης θα ακολουθήσει μία σειρά πράξεων με στόχο τη σωτηρία της ομάδας.

Την ώρα που ο Μπάνε Πρέλεβιτς βρισκόταν στην Γερμανία και δίπλα τους ΠΑΟΚτσήδες του εξωτερικού προκειμένου να εξηγήσει και να ενεργοποιήσει ακόμη περισσότερο κόσμο μέσω του #keeppaokalive δεδομένου πως το τμήμα μπάσκετ εκπέμπει εδώ και μήνες... σήματα κινδύνου, την ώρα που ο Ηλίας Παπαθεοδώρου άνοιγε τα χαρτιά και παρουσίαζε μέσω συνέντευξης την ωμή πραγματικότητα στο μπάσκετ, άπαντες συνειδητοποίησαν πόσο δύσκολη φαντάζει η επόμενη ημέρα στον Δικέφαλο.

Η οικογένεια Σαββίδη, αντιλαμβανόμενη απόλυτα πως το ιστορικό τμήμα της ομάδας, έχει περιέλθει σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, αποφάσισε να βάλει πλάτη και να στηρίξει έμπρακτα την προσπάθεια μέχρι τέλους.

Με μήνυμά του στο instagram, ο Γιώργος Σαββίδης αποτύπωσε πολύ εύστοχα την «ασπρόμαυρη» ιστορία και πραγματικότητα, σημειώνοντας κάτι που είχε αναφέρει και ο Μπάνε Πρέλεβιτς στην συνέντευξη Τύπου. Το μπάσκετ του ΠΑΟΚ κράτησε ψηλά τη σημαία στα δύσκολα χρόνια του συλλόγου και χάρισε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ τεράστιες επιτυχίες.

Στις δικές του δύσκολες στιγμές, όπως τόνισε η οικογένεια Σαββίδη, πέρα από την δική της συμβολή, μέρος των εσόδων από τους αγώνες του ΠΑΟΚ θα διατεθούν για τις ανάγκες του τμήματος:

«Ήρθε η ώρα το τμήμα που κράτησε ψηλά το όνομα του ΠΑΟΚ, σε δύσκολα χρόνια και μας χάρισε τεράστιες επιτυχίες να νιώσει την πραγματική στήριξη όλων μας.

Πέρα από όσα κάνει και θα συνεχίσει να κάνει η οικογένειά μου, για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, πλέον και μέρος των εσόδων, των υπόλοιπων αγώνων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα διατεθούν στις ανάγκες του τμήματος. Η ομάδα μπάσκετ, χρειάζεται να είμαστε δίπλα της, οικονομικά αλλά και ηθικά και το αξίζει 100%! Sold Out σε κάθε ματς σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ! Όλοι μαζί. ΠΑΟΚ».