Ο 22χρονος αμυντικός του Παναθηναϊκού, Φάνης Μαυρομμάτης, υπέγραψε την Πέμπτη το πρωί το νέο τριετές συμβόλαιο του με το τριφύλλι και δήλωσε ευχαριστημένος μετά απ' αυτή την εξέλιξη.

Παίκτης του Παναθηναϊκού και επίσημα μέχρι το 2022 είναι ο Φάνης Μαυρομμάτης με τον 22χρονο αμυντικό να υπογράφει την Πέμπτη την ανανέωση του συμβολαίου του και να γίνεται έτσι ο τρίτος μετά τους Θεοχάρη και Εμμανουηλίδη που έβαλαν την υπογραφή τους σε νέο συμβόλαιο.

Ο νεαρός αμυντικός έθεσε ως στόχο την καθιέρωση στον Παναθηναϊκό και την κλήση του στην Εθνική Ελλάδος ενώ ευχαρίστησε τόσο τους ανθρώπους του τριφυλλιού για την εμπιστοσύνη όσο και όσους είναι γύρω του.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Φάνη Μαυρομμάτη. Ο ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Ο Μαυρομμάτης ανέβηκε την περυσινή σεζόν στην πρώτη ομάδα, έγινε στέλεχος του βασικού κορμού και κατέγραψε 21 συμμετοχές.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, ο Φάνης Μαυρομμάτης είπε:

"Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους στον Παναθηναϊκό για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπό μου. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που ένας μεγάλος σύλλογος όπως είναι ο Παναθηναϊκός με  εμπιστεύεται τόσο.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους φίλους μου, τους εκπροσώπους μου που είναι κοντά και σε χαρές και σε λύπες. Ακολουθεί μια νέα σεζόν που σε σχέση με πέρυσι έχει αυξημένες απαιτήσεις και είμαστε έτοιμη σαν ομάδα να ανταπεξέλθουμε στη νέα πρόκληση.

Προσωπικά θα δώσω ό,τι καλύτερο έχω μέσα από την προπόνηση προκειμένου να γίνω ακόμα καλύτερος ποδοσφαιριστής, να αποδώσω καλύτερα από πέρυσι, να μεγαλώσω ποδοσφαιρικά στον Παναθηναϊκό. Θέλω σε αυτή την τριετία να μπορέσω να μπω στην εθνική ομάδα, να παίξω σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία".