Η ΑΕΚ πήρε άλλο ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στο Αγρίνιο και ο Νίκος Κωστένογλου έχει καταφέρει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να... πωρώσει τους παίκτες και να τους κάνει να πιστέψουν ξανά στον τίτλο.

ΟΈλληνας τεχνικός έχει πετύχει μια μεγάλη συσπείρωση στις τάξεις της ομάδας, κατανοώντας πλήρως το τι μπορεί να φέρει ένα μεγάλο αποτέλεσμα απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά». Κι αυτό, γιατί τη δεδομένη στιγμή η ομάδα «κυνηγά» σε απόσταση μόλις ενός βαθμού, τόσο τους Θεσσαλονικείς όσο και τον Ολυμπιακό.

Στα αποδυτήρια, δε, μετά τη λήξη της αναμέτρησης και όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Τα Νέα». έδωσε συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα με τον Παναιτωλικό, ενώ άφησε το στίγμα του για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ. Ο Κωστένογλου, χαρακτηριστικά, θέλησε να τους εξηγήσει πως τώρα είναι η μεγάλη τους ευκαιρία να δείξουν τις αληθινές τους δυνατότητες ως σύνολο.

«Δείξαμε πως είμαστε σε καλή κατάσταση και είναι σημαντικό πως πήραμε και το αποτέλεσμα που θέλαμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να δώσουμε συνέχεια σε όλο αυτό. Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι, ένα ματς-πρόκληση για εμάς. Μπορούμε όμως να το κερδίσουμε και να δείξουμε ποιοι πραγματικά είμαστε. Μπορούμε, αρκεί να δείξουμε το πρόσωπο πρέπει», είπε στα αποδυτήρια ο προπονητής της ΑΕΚ, δίνοντας κι άλλες ψυχολογικές «ντόπες» στους αθλητές του.