Ο ΟΦΗ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 31χρονο Βραζιλιάνο μέσο, Ζοάο Βίκτορ, ο οποίος αναμένεται στο Ηράκλειο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο έξι μηνών.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του 31χρονου Βραζιλιάνου μέσου, Ζοάο Βίκτορ βρίσκεται ο ΟΦΗ, καθώς έχει επέλθει προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για συμβόλαιο έξι μηνών.

Ο έμπειρος χαφ, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Umm Salal του Κατάρ, αναμένεται μέχρι την Τετάρτη (22/01) στο Ηράκλειο προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Σε περίπτωση που οι δύο πλευρές μείνουν ευχαριστημένες, τότε θα υπάρξει συζήτηση για επέκταση της συνεργασίας τους το προσεχές καλοκαίρι.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα έμπειρο ποδοσφαιριστή με πενταετή παρουσία στην Ισπανία με τη φανέλα της Μαγιόρκα (ένα γκολ, τρεις ασίστ σε 97 αγώνες) που ήταν κι αρχηγός για δύο χρόνια, ενώ το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησε από την Ανόρθωση, στην οποία αγωνίστηκε από το 2015 έως το 2019, έχοντας 123 συμμετοχές και 18 γκολ.