Ο Αϊτόρ είπε το «ναι» στον Παναθηναϊκό και προβάρει την φανέλα με το τριφύλλι, προς πανηγυρική επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του gazzetta.gr που αποκάλυψε την περίπτωση του Ισπανού εξτρέμ!

Μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Αϊτόρ, ο οποίος για τα επόμενα τρία χρόνια εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα φορά την φανέλα με το τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς!

Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνεται πανηγυρικά το αποκλειστικό ρεπορτάζ του gazzetta.gr που αποκάλυψε την περίπτωση του Αϊτόρ και είχε ξεκαθαρίσει έγκαιρα πως ο Παναθηναϊκός είχε πολύ καλές πιθανότητες να τον κάνει δικό του, κόντρα στις πληροφορίες που ήθελαν τον παίκτη... απλησίαστο λόγω κασέ!

Ο 24χρονος εξτρέμ που έκανε μία καταπληκτική διετία με την φανέλα της Τβέντε στην Ολλανδία, είχε αρκετές προτάσεις, όμως η επίμονη προσπάθεια του Τσάβι Ρόκα, το όνομα του συλλόγου και οι συνθήκες διαβίωσης στην Ελλάδα τον έπεισαν να πει το «ναι»!

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι για τρία χρόνια, με τις απολαβές του Ισπανού άσου να κυμαίνονται σε αρκετά υψηλά επίπεδα για το μπάτζετ του Παναθηναϊκού και σίγουρα θα έχει ένα από τα πέντε μεγαλύτερα συμβόλαια στην ομάδα, με αποδοχές άνω των 400.000 ευρώ ετησίως!

Ο Αϊτόρ αναμένεται το επόμενο διάστημα στην Αθήνα για ιατρικά και υπογραφές, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους «πράσινους».