Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε συνέντευξη στην Πορτογαλία και εξέφρασε την επιθυμία του να πεθάνει σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου σε αρκετά χρόνια από τώρα. Η αγάπη του για το πορτογαλικό φαγητό, η οικογένειά του και τα παιδικά του χρόνια.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, έδωσε συνέντευξη στην πατρίδα του και εξέφρασε την επιθυμία του σε πολλά χρόνια από τώρα να πεθάνει σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Αναφέρθηκε στην οικογένειά του, στην αγάπη του για την πορτογαλική κουζίνα, για τα παιδικά του χρόνια και την οικογένειά του.

Η συνέντευξή του στο περιοδικό Sabado, στον δημοσιογράφο Pedro Ponte:

- Πώς πέρασες τις ημέρες της καραντίνας;
Είχα την ευκαιρία να διαβάσω μερικά βιβλία, να δω τηλεόραση, παρακολούθησα άλλες ομάδες για να αναλύσω τακτικές. Η Ελλάδα έχει φανταστικά πιάτα, αλλά τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τη δική μας κουζίνα. Έχω φέρει από την Πορτογαλία μπακαλιάρο, λουκάνικο, κρασιά Η οικογένειά μου μού στέλνει περιστασιακά φαγητό από την Πορτογαλία".

-Γνωρίζεις να μιλάς ελληνικά;
"Κάνω μαθήματα, αλλά αυτή τη σεζόν έχουμε δώσει 40 αγώνες κι έχουμε πραγματοποιήσει πολλά ταξίδια. Δεν μπορώ να έχω διάλογο στα ελληνικά. Ξέρω μερικές άσχημες λέξεις, αλλά στην προπόνηση μιλάω πορτογαλικά".

- Όταν ξεκίνησες να παίζεις ποδόσφαιρο, είχες πάντα στο μυαλό σου την προπονητική;
"Όχι, ποτέ δεν το είχα φανταστεί. Όταν ήμουν 28 ετών άρχισα να το σκέφτομαι. Μεγάλωνα, δεν είχα τις ίδιες ικανότητες και κοίταξα αυτό το επάγγελμα με διαφορετική ματιά".

-Πώς βλέπεις τον εαυτό σου σε δέκα χρόνια από σήμερα;
"Ελπίζω να πεθάνω σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, αλλά μετά από πολλά χρόνια. Θα ήθελα να εργαστώ σε μια εθνική ομάδα ή σε ένα κλαμπ μόνο για την απόλαυση της προπόνησης. Τώρα βλέπω τον εαυτό μου να κάνει εξαιρετική δουλειά εδώ στον Ολυμπιακό, αλλά θα ήθελα επίσης να προπονήσω στην Αγγλία, η οποία έχει φανταστική ατμόσφαιρα στα στάδια".