Πρωταρχικός στόχος της Ατλέτικο Μαδρίτης, για την επίθεση, είναι ο Πάουλο Ντιμπάλα, σύμφωνα με την καταλανική Mundo Deportivo.

Στην λίστα του Ντιέγκο Σιμεόνε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι και οι Μίλικ, Αντρε Σίλβα και Μιρ, αλλά ο Ντιμπάλα είναι η πρώτη του επιλογή. Μάλιστα, ήδη έχουν γίνει οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, με τον Ντιμπάλα να αναζητά περισσότερο χρόνο συμμετοχής, καθώς η άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Γιουβέντους του τον έχει περιορίσει.

Το παρασκήνιο της υπόθεσης λέει πως ο Σιμεόνε είχε… τυχαία συνάντηση σε εστιατόριο της Μαδρίτης με τον μάνατζερ του Ντιμπάλα, με τον ποδοσφαιριστή να αισθάνεται πως ήρθε η ώρα να αποχωρήσει από την Γιουβέντους…

Μάλιστα, το δημοσίευμα της Mundo αναφέρει πως η Ατλέτικο είναι διατεθειμένη να προχωρήσει και σε ανταλλαγή με τον Μοράτα αν χρειαστεί. Αν γίνει η μεταγραφή, εκτιμάται πως θα κοστίσει στους Μαδριλένους περίπου 55 εκατομμύρια ευρώ. Και με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γιουβέντους αυτή τη στιγμή, η αγορά φαίνεται πολύ πιθανή.